Martens, houten ramen en deuren - daar hou(d)t u van...

Contactgegevens:

Hontseindestraat 89, 9981 Sint-Laureins (Sint-Margriete)
T +32 9 379 81 07 | F +32 9 379 71 22

Openingsuren:

Maandag tot donderdag van 9 tot 12 uur & 13 tot 17 uur
Vrijdag van 9 tot 12 uur & 13 tot 15 uur
Na 17 uur & op zaterdag: enkel op afspraak.

Toonzaal: Enkel op afspraak

Passief


De juiste keuze passiefschrijnwerk en glas is één van de belangrijkste pijlers die ervoor zorgt dat uw woning voldoet aan de strenge passiefnormen.
Daarom zijn de passief ramen en deuren van Woodframes bv volledig thermisch onderbroken met een thermische isolatie met hoge densiteit.
Onze passieframen en deuren zijn opgebouwd uit duurzaam hardhout (duurzaamheidsklasse I) , uit keuze, met een grote (natuurlijke) isolatiewaarde.
Standaard bieden wij onze passieframen aan met driedubbele beglazing. Glasdiktes mogelijk tot 65 mm, zorgt tevens door de diepere inbouw van het glas voor een betere thermisch resultaat.
Naast de water-en winddichtingen voorzien wij nog een extra lucht-en akoestische dichting, want wie passief zegt, zegt luchtdichtheid.
Desgewenst kan een coating voorzien worden, uiteraard op waterbasis.

Door dit alles bereiken wij met ons passieframen-profiel een topisolatiewaarde van
0.71 W/m²K.

Eveneens kunnen wij ook de combinatie hout-aluminium aanbieden, wat voor een extra duurzame en weersbestendige bescherming zorgt in combinatie met de natuurlijke isolatie en warmte van hout.

Berekeningscertificaten van onze passief-ramen zijn verkrijgbaar op aanvraag !

Vanaf heden zijn wij ook lid van Passief Huis Platform

Download hier onze onderstaande folder Passief- en Laagenergieramen.
Houten glasgevelsystemen


Eveneens kan u binnen het passief-gebeuren ook op ons beroep doen voor houten glasgevelsystemen.
Twee materialen: hout en aluminium, die samen een zinvolle combinatie vormen. In het gebouw ontstaat zo de sfeervolle warmte van hout, terwijl de buitenconstructie wordt gekenmerkt door de duurzaamheid en lichtheid van aluminium.
Hiervoor werken wij samen met Stabalux BV en MetsäWood

Technische voordelen zoals goede isolatiewaarden, verschillende afdichtingsvarianten en een breed gamma aan afdekprofielen smelten samen tot een optimale eenheid met het natuurproduct hout. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor architecten en projectontwikkelaars.

Niet alleen de uitstraling maakt het verschil: ook door de isolatie en het energiezuinige bouwen spelen de gevelsystemen van Stabalux een voortrekkersrol. Het warmteverlies wordt namelijk beperkt terwijl aan de esthetiek geen afbreuk wordt gedaan. Doordat de draagconstructie an de buitenzijde en de beglazingsconstructie aan de buitenzijde consequent van elkaar gescheiden zijn, zorgt Stabalux voor een uitstekende warmte -isolatie. Die heeft zelfs het niveau van passiefhuizen.

Door het passiefhuisinstituut in het Duitse Darmstadt is aan Stabalux zowel het certificaat : passiefhuisgeschikte constructie-kozijnen als het certificaat: passiefhuis geschikte constructie-kolom-liggergevel , toegekend.


Foto Stabalux BV